Alive Step Up in Pediatrična klinika

Prijava Sponzorji Blog Dobrodelnost Ambasadorji

 

V letošnjem letu bo Alive Step Up dobrodelno sodeloval s pediatrično kliniko. V sklopu sodelovanja smo v preteklem tednu pričeli s predavanjem o teku po stopnicah na pediatrični kliniki. Predavanja so se udeležili zdravniki, medicinske sestre in vodstvo pediatrične klinike in univerzitetnega kliničnega centra. 

Vsi skupaj, se zavzemamo za bolj pogosto uporabo stopnišča namesto dvigal. V njihovem primeru to pomeni sprostitev dvigal za paciente in nujne primere, ter varčevanje z elektriko. V nadaljevanju bomo izvedli še interni trening na stopnišču pediatrične klinike, ter zunanji tekaški trening za vse uslužbence klinike in UKC. V mesecu oktobru bomo skupaj organizirali odprti trening teka po stopnicah v pediatrični kliniki, kamor ste vabljeni vsi. Trening bo brezplačen in dobrodelen, tekom treninga bomo zbirali sredstva za pomoč otrokom na pediatrični kliniki. Projekt podpira tudi Biserka Marolt Meden, poslovna direktorica Pediatrične klinike v Ljubljani.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>