Avstrijski tek po stopnicah

Prijava Sponzorji Blog Licitacija Ambasadorji

Preteklo soboto, so v Avstrijskem glavnem mestu organizirali tek po stopnicah na eno izmed najvišjih stavb v Avstriji. Millenium tower Run Up spada med težje teke po stopnicah, saj se tekmovalci lahko povzpnejo tudi trikrat zapored do 48 nadstropja in pri tem pretečejo 2529 stopnic.

Na Dunaju je bila prisotna tudi slovenska zasedba. Naša ekipa skupaj z ambasadorjem Davidom Urankarjem, si je prišla ogledat kako poteka organizacija takšne tekme pri naših sosedih. Lahko pa smo tudi navijali za slovenska predstavnika, ki tekmujeta v svetovnem pokalu Jasmino Klančnik in Matjaža Mikloša. Tik pred štartom je tekmovanje zamikalo tudi Davida in odločil se je, da se preizkusi v različici Light Up, enkraten vzpon, 48 nadstropij in 843 stopnic.

Izmučeni tekmovalci, zadovoljni obrazi in odlični Slovenski rezultati so nas prepričali. To je to. V Ljubljani bo dogajalo. David Urankar je presenetljivo osvojil 3. mesto v svoji kategoriji do 30. let, Matjaž Mikloša je bil v absoultni kategoriji Extreme na 5. mestu, odlično pa se je, v absoultni kategoriji, z 12. mestom odrezala tudi Jasmina Klančnik, ki je prav tako tekmovala v Ekstremni kategoriji, trikratni vzpon. Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo. Naslednjič pa že navijamo v Sloveniji!

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>