Dobrodelnost projekta Alive Step Up

PrijavaSponzorjiBlogAmbasadorji

Pomagamo kjer lahko. V sklopu dogodka Alive Step Up bomo tudi letos zbirali sredstva za Pediatrično kliniko.

Spomnimo: V letu 2018 smo zbirali sredstva za igrače, v letu 2017 smo zbirali sredstva za igrače in posteljo, v letu 2016 smo zbirali sredstva za igrače, v letu 2015 smo kupili merilec srčnega utripa. V letu 2014 pa smo pomagali prijatelju, ki se mu je po skoku v vodo popolnoma spremenilo življenje – postal je tetraplegik.

alive step up dobrodelnost www

KAJ PA LETOS?

“V prvi izvedbi smo zbirali sredstva za prijatelja, ki se je ponesrečil pri skoku v vodo in postal tetraplegik, že v naslednji izvedbi pa smo začeli zbirati sredstva za otroke na Pediatrični kliniki. Žal je za rakom zbolel takrat leto in pol star sin mojega zelo dobrega prijatelja in tudi velikega podpornika pri izvedbi dogodka. V naslednjih letih smo dogodek in zbrana sredstva namenjali njemu in njegovim prijateljem na onkološkem oddelku Pediatrične klinike. Žal konec ni srečen, letos nas je štiriletni Leo zapustil. Vsa leta je bil zvezdica projekta in nekaj časa celo nismo vedeli ali bomo s projektom tudi nadaljevali. Odločili smo se za nadaljevanje in da bomo tudi v prihodnosti sodelovali s Pediatrično kliniko, onkološkim oddelkom in v Leovem imenu vsako leto poklonili sredstva za nakup igrač. V Leov spomin pa bo del tekaške majice Alive Step Up od zdaj dalje tudi posebna Leotova zvezdica,” je povedal Boštjan Gams, idejni vodja projekta Alive Step Up.

Kdor želi, lahko sredstva nakaže tudi na TRR SI56 1010 0005 4050 044, namen: asu dobrodelno, sklic: 00 777

Kot že rečeno smo v preteklih letih sredstva za Pediatrično kliniko že zbirali, v lanskem letu smo otrokom podarili igrače. V letu 2017 je veliko donacijo prispeval tudi BTC City. V letošnjem letu je cilj zbrati sredstev še več.

VREDNOSTNI BON bomo podarili na samem dogodku Alive Step Up-6.Tek na Kristalno palačo,16. novembra, pred zaključno podelitvijo, kjer bo tudi potekalo skupinsko slikanje vseh udeležencev in največjih donatorjev!

ZAKAJ PEDIATRIČNA KLINIKA: Žal smo v zadnjih letih precej časa preživeli na oddelku za onkologijo na Pediatrični kliniki, preko dobrih prijateljev, tako redno spremljamo kaj otrokom na kliniki pride najbolj prav. Prav tako so odnosi z vodstvom in osebjem izjemni, zato vsako leto z veseljem priskočimo na pomoč.

TRR: SI56 1010 0005 4050 044
namen: asu dobrodelno, sklic: 00 777

Začetek zbiranja donacij: 1.11.2019
Konec zbiranja donacij: 23.11.2019 ob 13ih en teden po prireditvi Alive Stap Up – 6. tek na Kristalno palačo

VESELI BOMO VAŠEGA SODELOVANJA!

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>