Kolesarski vikend paket, Istra

Bilo je nepozabno, vrhunsko in hočemo še, best ever vikend v Istri. Sonce, kolo, dobra hrana in najboljša družba. Želiš še kaj več? Nekega lepega popoldneva odpravili smo se proti Istri, pred nami je bil Alive kolesarski kamp.

Nedaleč od Umaga, natančneje v mestece Petrovia se je za en vikend prestavila baza Alive traininga in vadbenega studia. Kolo je bil priporočen ne pa obvezen pripomoček. Vreme je bilo več kot na naši strani, sonce pa naš največji prijatelj. V dveh dneh smo izvedli dve kolesarski turi. Prva je bila s ciljem v slikovitem mestecu Grožnjan, druga je potekala mimo sečoveljskih solin do najbolj turističnega slovenskega obmorskega mesta. Premagovali smo klance, uživali v čudovitih razgledih in se za nameček še kopali v še zmerno toplem morju. Za dodatno kondicijo je po želji vadečih poskrbel še trener Boštjan, ki je za ta vikend pripravil prav posebne vaje.

Če povzamemo na kratko. Komaj čakamo pomlad in prve sončne žarke. Takrat pa, ne zamudi. Pridruži se nam tudi ti! Ne bo ti žal.

4 komentarji na ”Kolesarski vikend paket, Istra”

    • Marjan, prvi predvideni kolesarski vikend v letu 2014 je 17.-18. maj. Vaš kontakt bomo shranili tako, da vas bomo lahko sproti obveščali o novostih.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>