Obisk Pediatrične klinike in predaja igrač

Še malo in odprle se bodo prijave za Alive Step Up – Tek na Kristalno palačo 2017. A pred tem smo izpolnili še sladko dolžnost iz preteklega leta. Na 3. Alive Step Up-u smo ponovno zbirali sredstva za otroke v Pediatrični kliniki. Tokrat smo se odločili, da z izbranimi sredstvi kupimo igrače, katere smo podarili hemato-onkološkemu oddelku .

alive step up dobrodelnost www

V preteklem tednu, smo igrače v vrednosti 500€ predali osebju in otrokom na kliniki. Predajo sta izvedla organizatorja Alive Step Up-a Boštjan Gams in Živa Cesar. Tako smo simbolično zaključili dobrodelno poglavje lanskoletnega tretjega Alive Step Up-a. Dobrodelno zgodbo s Pediatrično kliniko si želimo nadaljevati tudi v letošnjem letu.

Ob tej priložnosti se tudi zahvaljujemo vsakemu posebej, ki je v akciji sodeloval in prispeval svoj delež. Velika hvala tudi družbi BTC City, podjetju Dulcis gourmet, Alpskemu mleku, Ego Quarku in ostalim.

 

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja, leto 2017 in 4. Alive Step Up prihaja!

 

Organizator, Alive ukc
Pokrovitelj, BTC Srebrni sponzor, Dulcis Gourmet
alpsko-mleko pokrovitelj-ego-quart

Alive Step Up, sponzorji2016_19_11_2016alive-step-up-sponzorji-1-vsi-2016Alive Step Up, postanite del edinstvenega projekta teka na Kristalno palaco

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>