Prvi trening teka po stopnicah v Pediatrični kliniki

Prijava Sponzorji Blog Dobrodelnost Ambasadorji

 


Brezplačni trening paket | Tekaški trening paket
Pro Step Up trening paket

Uporabimo stopnice namesto dvigala je namen dogodka Alive step Up in tudi projekt pediatrične klinike, z željo spodbuditi ljudi k večji uporabi stopnic. V ta namen smo v Pediatrični kliniki organizirali interni trening teka po stopnicah za zaposlene.

Predstavili smo različne vaje teka po stopnicah in pokazali, da je vzpenjanje po stopnicah lahko tudi zabavno. Na vrh klinike smo se povzpeli dvakrat. Najhitrejši čas s štartom iz minus tretjega nadstropja in pretečenih skoraj 300 stopnic je dosegel Poredoš Tomaž in sicer 1 minuto in 22 sekund. Treninga se je udeležilo tudi vodstvo Pediatrične klinike s poslovno direktorico Biserko Marolt Meden na čelu.

Sodelovanje bomo nadaljevali tudi v prihodnje. Izkoristimo čas za gibanje vsak dan, naj bo to v službi, doma ali v naravi. Ponovno se vidimo 4. junija, ko bomo premagovali stopnice na skakalnicah v Mostecu.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>