Portugal BLOG, The End

A poznate tisto, ko pravijo, da za srfanje ni ovir, samo valovi morajo bit? Res je, nič te ne ustavi, ko vidiš, da ti ocean ponuja prfekt valove. Nevihta kakršne v času našega bivanja v Penichu še ni bilo, tanajbolj pogumni pa v vodo in vožnja po najboljših valovih do sedaj se je pričela. Ko si že entrat moker si že tako moker. Navdušenje je bilo nepopisno.

Vsi odprti blogi | Kazalo

Čas naše uživancije pa se je počasi iztekel. Še zadnji ujeti valovi in adijos Peniche. Obrigada in še pridemo na obisk. Bilo je odličo. Vožnja proti Lizboni in hiter ogled starega dela mesta. Eno izmed najlepših evropskih mest nas ni pustilo na cedilu. Sonce z vseh strani in bela barva mesta je še lepše prišla do izraza. “Še se bomo vrnili, surfali in še bolj podrobno raziskali mesto” je bil sklep vseh skupaj. Všečno, zelo. Torej, to jeto. Letalo domov in plani za naslednji surf trip takoj na mizo. Karpathos je že potrjen, Penich pa skorajda, še kakšna druga ideja? Se vidimo, beremo naslednjič. Howk.

 

 

 

 

 

 

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>