Cape Town, Prijava

Za prijavo na Cape Town kamp je potrebno izpolniti vsa polja v spodnjem obrazcu. Nato je v roku 7 dni potrebno plačati 50 EUR akontacije za program Alive (plačilni pogoji). Ker velja, kdor prvi pride, prvi surfa, ima v primeru zapolnitve mest prednost tisti, ki prej plača akontacijo.

Cena
Cena osnovnega paketa je 450€.

Paket vsebuje:
– 14 nočitev v surf hiši
– Rent a car
– Fotograf
– Vodenje ogledov (po dogovoru)

Doplačila Alive programa
– 8 lekcij učenja surfanja – 400€
(4x surf, 4x windsurf oz. po dogovoru. Posamezna lekcija traja uro in pol)
– Prevoz iz ali na letališče v CT – 30€ (po dogovoru odvisno od števila potnikov)
– Lycra 20€
– Oprema

Opomba: V kolikor želiš ostati dlje ali manj časa ni problema, cena po dogovoru.

Oprema
V tečaj je vključena osnovna, začetniška oprema za surf in windsurf, čas najema je odvisen od trajanja lekcije, z doplačilom se lahko čas najema tudi podaljša. Za advance surfače cena po dogovoru, odvisno od opreme.

Plačilo
Ob prijavi se plača 50 € akontacije za program Alive na trr SI56 0600 0010 0084 026 (prijave pobiramo do 1.12.2012). Če do izvedbe kampa ne bo prišlo, se ves denar vrne takoj, ko je znano, da kamp odpade (prejmete obvestilo). Ne spreglej plačilne pogoje.

Dokumenti in zavarovanje
Za odhod v Južno Afriko si je potrebno urediti turistično vizo, ki jo je potrebno narediti vsaj en mesec pred odhodom. Prav tako potrebuješ veljavni potni list, (veljati mora vsaj dva mesece od datuma odhoda). Da ne bo skrbi svetujemo dodatno zavarovanje CORIS.

Predno se prijaviš

Pogoji: Preberi plačilne in ostale pogoje.

e-mail: Večina komunikacije poteka preko e-maila, zato vnesi tistega, ki ga največ uporabljaš.

Zasedenost: Preveri prosta mesta; če se prijaviš v poln termin, te bomo o tem obvestili po mailu. Večje družbe lahko pošljete mail, če je prostih mest manj, kot je vas skupaj.

Mladoletni: Kamp ni namenjen mladoletnim osebam.

Po oddani prijavi se vam bo izpisalo:

Prijavnica oddana. Prejeli smo tvojo prijavo! V najkrajšem možnem času ti bomo poslali vse potrebne informacije.

V primeru, da se vam tekst ne izpiše, prijava ni oddana in moraš zadevo ponoviti ali pa nas kontaktiraj na info@alive.si.

Prijavnica

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>