Nastanitev

Splošno Prijava Windsurf Prevoz

Surf hiša (studios Irinikos, afiartis 1, apartments barbarossa) se nahaja v Afiartisu, ki je le lučaj oddaljen od surf spotov in letališča.

Studii imajo kopalnico s tušem, WC, TV, brezplačni Wi-Fi, kombiniran dnevno spalni prostor z dvema ležiščema v značilnem karpatskem slogu, kuhinjsko nišo z majhnim izborom posode in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave, dodatnega ležišča in sefa. Čiščenje sedemkrat tedensko, menjava brisač in posteljnine dvakrat tedensko.

Tako da ni nujno imeti prevoznega sredstva, ker se na plažo lahko odpravimo tudi peš. Surf center s katerim sodelujemo, je lociran na najboljši plaži za začetnike. Vsi nujni objekti za preživetje (trgovina, bari, itd.) so v bližini in so dosegljivi peš. Trgovina je manjša vendar imajo vsa osnovna živila ( svež kruh….). Glavno mesto Pigadia je oddaljeno 17 km, v katerega se hodi po večje nakupe.

Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte preko komentarja ali emaila.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>