Prijava

Splošno Windsurf Nastanitev Prevoz

 

Termin: 30.6 -21.7.2017 (odhodi iz letališča Jožeta Pučnika), termini so za odhode letala iz Ljubljane, če imate let od kje drugje se vaš tečaj prilagodi glede na vaš let ali prihod na otok
Prijave: pobiramo 24 ur na dan, do 1.6.2017
Lokacija: Grčija – Karpathos (otok med Kreto in Rodosom)

Ob prijavi se plača 30% celotenega aranžmaja, za program Alive windsurfing camp (prijave pobiramo do 1.junija). Preostali del se plača najmanj 23 dni pred začetkom potovanja(plačilni pogoji). Ker velja, kdor prvi pride, prvi surfa, ima v primeru zapolnitve mest prednost tisti, ki prej plača akontacijo.

Cena:
od 930€ (za člane društva Alive) za 1-tedenski paket, od 1230€ za 2-tedenski paket (1-teden tečaja in 2-tedna najema opreme). Cene so informativne (variirajo glede na termin)  in veljajo do zapolnitve mest. Za ceno drugih kombinacij nas kontaktirajte na email.

Cena windsurfing tečaj:
Možno je izbirati med začetnim, nadaljevalnim ali naprednim tečajem. V skupini (min. 2os) 30€ na uro, individualno 45€ na uro. (Oprema ni vključena)

V ceno je vključeno:
Možnost izbire 1, 2 ali 3- tedenskega paketa

– letalska karta
– nastanitev v Studijih (7, 14 ali 21 nočitev), 2 ali 3 posteljni studio
– tečaj windsurfinga; ponujeni bodo začetni, nadaljevalni, napredni in freestyle tečaj
– foto in video dokumentacija vseh dogodkov
– video analiza
– majica za vse udeležence
– najem opreme je vključen v ceno v času tečaja (zavarovanje ws opreme je opcijsko; cena 39€ na teden)

V primeru, da ostajate na otoku več kot je trajanje paketa, je možna razdelitev paketa po dnevih, ki si jih sami izberete. Primer: če boste na otoku 14 dni je možna izbira tedenskega paketa in  se ga nato razporedi skozi 14 dni.

Plačilo

Ob prijavi se plača 30% celotenega aranžmaja, za program Alive windsurfing camp (prijave pobiramo do 1.junij). Preostali del se plača najmanj 23 dni pred začetkom potovanja. V primeru, da se preostalega dela cene ne plača v roku se šteje kot da je aranžma odpovedan, in se smiselno sledi določilom o odpovedi aranžmaja. Ne spreglej plačilne pogoje.

Predno se prijaviš

Pogoji: Preberi plačilne in ostale pogoje.
e-mail: Večina komunikacije poteka preko e-maila, zato vnesi tistega, ki ga največ uporabljaš.
Zasedenost: Preveri prosta mesta; če se prijaviš v poln termin, te bomo o tem obvestili po mailu. Večje družbe lahko pošljete mail, če je prostih mest manj, kot je vas skupaj.
Mladoletni: Kamp ni namenjen mladoletnim osebam.

Po oddani prijavi se vam bo izpisalo:

Prijavnica oddana. Prejeli smo tvojo prijavo! V najkrajšem možnem času ti bomo poslali vse potrebne informacije.

V primeru, da se vam tekst ne izpiše, prijava ni oddana in moraš zadevo ponoviti ali pa nas kontaktiraj na info@alive.si.

 

Prijavnica

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>