Nastanitev

Splošno Prijava Prevoz

 

Peniche je majhno ribiško mestece, ki leži severno od Lizbone. Natančno 45 min potrebuješ z avtom iz glavnega mesta, če se vmes ne izgubiš. Surf center s katerim sodelujemo, je lociran na najboljši plaži za začetnike. Hkrati je samo 300 m oddaljen od mesteca in civilizacije. Vsi nujni objekti za preživetje (trgovina, bari, itd.) so v bližini in so dosegljivi peš. Prednost naše lokacije je v tem, da smo nameščeni tik ob plaži. Tako, da se lahko do surf centra sprehodimo peš kjer je shranjena vsa oprema in s tem si olajšamo nošnjo surfov sem in tja. Surf center je opremljen z barom in manjšo restavracijo kot tudi z ograjeno teraso, ki nas po napornem dnevu ščiti od peska in vetra.

Surf hiša ima pogled na morje in vsebuje opremljeno kuhinjo, dnevno sobo s kabelsko televizijo, DVD-jem in brezplačnim internetom (WiFi). V hiši, ki ima dva nadstropja je šest spalnic (3 spodaj in 3 v drugem nadstropju). Hiša je organizirana po principu hostla in ni nujno, da imaš svojo sobo. Za družine z otroci velja, da imajo svoje sobe. Možnost izbire dvoposteljne sobe ali posameznih apartmajev za večje skupine.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>