2. Uradni Alive Step Up trening 2019

alivestepup-tek-na-kp-jancermelj-108-16x9-2

Pridite in preverite, v kakšni formi ste letos. Ste že dovolj pripravljeni na Alive Step Up 6. Tek na Kristalno Palačo ali bo potrebno še trenirati?

V soboto, 5. oktobra, ob 10. uri dobite odgovor. Vabljeni k udeležbi na 2. letošnjem uradnem treningu za dogodek Alive Step Up – 6. tek na Kristalno palačo. Zbor je pred Restavracijo diVino.

Za okrepitev bo poskrbel Alpsko mleko, Dukat Fit in Radenska.

Trening je brezplačen, prijave niso potrebne.

Divino restavracija alive step up

 

unnamed-10

 

NE POZABITE TUDI NA PETKE

Tudi letos pripravljamo skupaj z BTC Cityjem posebno kategorijo “Step Up Black Friday”.

Namen sobotnega treninga je med drugim tudi spoznati se z novejšo kategorijo Step Up Black Friday – tek v petkah.
Sobota bo primeren čas, da prinesete in stestirate svojo obvezno opremo – čevlji z najmanj osem centimetrov visoko in ne več kot dva cmentimetra široko petko. Kategorija ima nagradni sklad v vrednosti 600 eur (Darilni boni BTC City). Mamljivo, a ne?

gorenc bbq alive step up pokali

TO SOBOTO JE NA TRŽNICI BTC CITY TUDI JESENSKI SEJEM

Po treningu ne spreglej dogajanja na Tržnici BTC City! Prihajajo barve jeseni in prav to soboto, 5. oktobra, bo med 9. in 13. uro na Tržnici BTC City potekal letošnji jesenski sejem. Na sejmu se bodo prepletali okusi in arome tradicionalnih ter sodobnih jesenskih jedi.

tržnica btc city

Pokušali bomo krompirjeve in jajčne jedi, lovrenški pisker, istrske bobiče, oljčno, bučno in druga olja, dobrote srednjeveške kuhinje, okušali žlahtne pijače in občudovali tkanje na lesenih statvah …

Poleg vsega naštetega boš lahko na sejmu sodelovala/a tudi na delavnici ekipe Smetumet glamorous garbage. V ‘zelenem kotičku’ boš lahko iz odslužene majice izdelal/a svojo vrečko za trajno uporabo in se pridružil/a novi BTC City misiji ‘Adijo, plastika. Živijo, narava.’ Prinesi svojo jersey majico, tisto, ki ti je bila včasih najljubša, ampak je res že preveč znošena DIY delavnica bo potekala med 10.00 in 11.30.

Pridi!

alive step up tek na kristalno palaco radenska gorencbbq

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>