6. Boff

Še zadnje dejanje ekipe Alive v razburljivem in polnem letu 2012 je za nami. Bovec outdoor film festival in predstavitev projekta Skandinavija s skipperjem v glavni vlogi je uspela. 

Letošnji BOFF je postregel s tridnevno filmsko akcijo in je v tekmovalnem smislu poskrbel za res pestro izbiro kvalitetnih filmov povezanih z naravo in športom. Najboljši film iz kategorije šport in akcija je postal film o ekstremnem kajakaškem podvigu, ameriške produkcije, film Kongo (Congo – The Grand Inga Project). V kategoriji narava in ekologija je žirija priznanje za najboljši film namenila slovenskemu filmu Zakaj? Kje? Kdaj? Kako? Prireditelj ŠD Drča je nagrado za najboljši domači film festivala podelil Juretu Breceljniku za film Divji (Wild One). Občinstvo pa je največ glasov namenilo alpinističnemu filmu Mraz (Cold) Američanov Coryja Richardsa in Ansona Fogla.

Za popestritev fimskega dogajanja smo s predstavitvijo ekstremnega podviga, jadranja po Skandinaviji poskrbeli ekipa Alive. Predavanje in kratek filmček sta navdušila vse prisotne v dvorani. Letošnji Boff je uspel, filmsko dogajanje je bilo več kot odlično dopolnilo dnevnim aktivnostim po Bovškem. Vreme in snežne razmere so  bile na naši strani. Uživali smo!

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>