Active Outdoor Sejem

Rezerviraj prostorKomisijska prodaja Program

 

INFO. za razstavljalce + Skice prizorišča

Lokacija I Razstavljalci I FB Active 

Video oris poti kako do Acive Outdoor Sejma

Sejem Active Outdoor bo v letu 2015 drugič odprl svoja vrata. Tradicionalno je bil sejem vrsto let namenjen predvsem vodnim športom natančneje windsurfingu. V letu 2014 pa smo ustvarili dogodek na katerem je bil cilj povezati vse vodne in ostale športe skupaj na enem mestu.

Kdaj? 11. april, pričetek ob 11:00 – 20:00
Kje? Litostrojska cesta 56, pokrita hala Unistar LC d.o.o. Ljubljana / Alterna
Kdo? Športne trgovine, šole / klubi / društva, turistične agencije, športna podjetja, športni navdušenci
Vabljeni vsi ki predstavljate ali imate radi:
‪#sup #‎surf‬ ‪#‎kite‬ ‪#‎windsurf‬ ‪#‎bike‬ ‪#‎skate‬ ‪#‎longboard‬ ‪#‎tek‬ ‪#‎golf‬ ‪#‎tenis‬‪ #‎Sportne Trgovine‬ ‪#‎Jadralno Padalstv‬ #‎Padalstvo‬ ‪#‎Jadralno Letalstvo #kajak #jadranje #treniranje ‬‪#‎kolesarstvo‬ #SportnaPehrana #Sportni Dogodki #Tekaški treningi teka po stopnicah

Po sejmu pa nadaljujemo z Diskotanzom – uradnim After Partyem Active Outdoor Sejma. Na sejmu boste na ZOOjevi stojnici prevzeli brezplačne vstopnice! 

LINEUP:

> feentz (driskoteka, zzz)
> ivanhoe (driskoteka, zzz)
> alphamale (Hude Shoezz)

Starost 18+

Cene vstopnic za After Party: Brezplačno za obiskovalce sejma Actice Outdoor / 3 € pred polnočjo / 5 € po polnoči

Sice pa je namen dogodka Active Outdoor Sejma ustvariti sinergijo s katero bomo privabili pisano paleto obiskovalcev in s tem pristopom dosegli priložnost za kvalitetnejšo promocijo, prodajo in druženje. Cilj je postati največja prireditev na področju športa in urbane kulture vSloveniji.

V preteklem letu smo poskusno izvedli dogodek v prostorih Unistar LC d.o.o., v edinstvenem okolju pa bomo letos idejo še nadgradili in povezali še večje število športnih društev, klubov in trgovin. Zvesti pa ostajamo tudi tradiciji prodaje rabljene opreme. 50 razstavljalcev, več kot 1000 obiskovalcev, tematske delavnice, modne revije in še kaj bo obogatilo program letošnjega Active Outdoor sejma.

Predstavite se svoji ciljni skupini in izkoristite dogodek za poslovno povezovanje in druženje s strankami, tečajniki, partnerji.

Predstavitev, druženje in nova znanja

Letos v novi preobleki s še večjim številom razstavljalcev in obiskovalcev. Windsurfing, surfing, kiteboarding, sup, wakeboarding, longboard, skate, bike, golf, jahanje, pohodništvo, ples, tek in še kaj.

NOVOSTI: modne revije, tematske delavnice, plesni nastopi. Hkrati pa ostajamo zvesti tradiciji in ohranjamo komisijsko prodajo rabljene športne opreme.

Stremimo k temu, da Active Outdoor sejem postane tradicionalen in edinstven dogodek v Sloveniji, ki omogoča ponudnikom in iskalcem športih aktivnosti najboljše možnosti za sodelovanje.

Komisijska prodaja

Pri oddaji športne opreme lastnik izpolni sprejemni obrazec, kjer se vpiše podatke in vrednost opreme. Opremo se nato označi s številko in lastnik dobi potrdilo o oddaji opreme. S tem potrdilom se opremo prevzame 11. 4. 2015 do najkasneje 19.30 ure. Prevzem izven tega časovnega okvirja ni možen.

Pri prodaji športne opreme se lastniku zaračuna 10% provizija (vrednost opreme do 200€) in 7% provizija (vrednost opreme nad 200€) za prodajo opreme. Ob uspešni prodaji športne opreme bo lastnik obveščen preko SMS in prevzem dogovorjenega zneska (vrednost opreme) je možen v času sejma, na dan prevzema športne opreme ali po dogovoru v Alive pisarni. Ob prevzemu dogovorjenega zneska ali prevzemu športne opreme je potrebno obvezno priložiti potrdilo o oddaji opreme.

– oddaja športne opreme: sobota 11. 4. 2015 od 09.00 19.00 ure.
– prevzem športne opreme: sobota 11.4. najkasneje do 19:30.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo

Kontakt

Rezerviraj prostor, cena na m2

5m2           2,5 x 2,5                       20€/m2
9m2           3,0 x 3,0                       15€/m2
20-36m2   5,0 x 4,0 – 9,0 x 4,0       10€/m2

Kontakt


Program

13:00 – Hitri spoznavni tečaj kajtanja (KiteLife)
14:00 – Osnove windsurfanja (Alive Surfing)
15:00 – Cirkolo (Octopus Cyr Wheel)
16:00 – Kolesarjenje od Slovenije do Grčije (Watermelon Ljubljana by bike)
17:00 – Podvodni ribolov in apnea (H2O team)
18:00 – Firefighter Combat Challenge Slovenia (FCC)

11:00 – 16:00 – Urban Roof show (Urban Roof)
11:00 – 20:00 – Hrana, pijača in DJ (Klub ZOO)

23:00 – … – After party (v Klubu ZOO, bivši KMŠ, za vse udeležence in obiskovalce sejma je vstop brezplačen, zapestnico dvignete na njigovem šanku na sejmu)


Razstavljalci

Legionar
Sb-shop
Dr.Tuba
Wake Lab
Core Kiteboarding Slovenija
KiteLife
ZOO
Printalnica
Urban Roof
Mundaka
B2MS
KitePack
FCC-Slovenija
Flaka
Hoodie Boodie
Flymania
Snaut
Peras Surfboards
Recharge
H2O team
Octopus Cyr wheel
Slomarine
Sup Klub
Smooth
Alive

Na Active Outdoor Sejmu boste imeli na razstavnem prostoru Alive dodaten sejemski poust na EarlyBird Ticket za Alive Step Up, tek na Kristalno palačo! -10% [cena early birda po ceniku 18€ oz. 15€ za tiste ki imate svoj tekaški čip].


Video Oris poti kako do Active Outdoor Sejma

Štart na Lpp križišču [v Šiški]:

Štart na izvozu [industrijska cona Šiška] Ljubljanske obvoznice:

2 komentarja na ”Active Outdoor Sejem”

 1. Zdravo

  Razmišljam, da bi za prodajo prinesel neopren, ki ga ne uporabljam.
  Zanima me, ali jamčite, da mi bo vrnjen nepoškodovan, v kolikor ne bo prodan? Namreč, pri pomerjanju lahko nekdo neopren strga.

  Hvala za odgovor.

  Marko

  Ps: napisal sem tukaj, ker morda zanima še koga.

  • Pozdravljen Marko,

   garantiramo lahko, da se bo z vašo opremo ravnalo odgovorno. Za vašo opremo odgovarjamo v primeru izgube / kraje. Če želite, da se vaš neopren ne pomerja, se lahko tako tudi dogovorimo. Sicer pa za poškodbe, ki se lahko nenamerno zgodijo, ne odgovarjamo.

   Lp. team Alive

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>