Active Razstavljalci navodila

Še nekaj dni je do Active Outdoor sejma, mi že pridno finiširamo in se vam javljamo z zadnjimi obvestili in novičkami. V teh dneh se na Radiu Antena pospešeno vrti radijski oglas, socialni mediji so v polnem zagonu.

Program

Hrana, pijača

Hrano in pijačo bo na dogodku prodajal klub ZOO. Lačni in žejni ne bomo.

Parking

Parkiranje je mogoče pred halo in na bližnjih parkiriščih. V Hali se ne parkira. Vsi avtomobili morajo do 10:30 ven iz hale.

Razstavni prostor

Razstavni prostor si lahko opremite po svoje. Na voljo boste imeli 3-4 palete za mizo. Za elektriko imejte s seboj podaljšek ali dva. Sami poskrbite za program, animacijo in akcijske cene.

Opomba: Kljub trudu, da vam zagotovimo popolno asistenco, Wifi-ja v hali žal ne bo!

Branding pred halo

V kolikor imate več zastav, bannerjev ali drugega promocijskega materiala, ga boste lahko razstavili pred halo, da bo vidnost dogodka za obiskovalce, ki bodo prihajali še boljša.

Priprava prostora

Vstop v halo bo mogoč od 9h dalje. Vsi avtomobili, kombiji itd. morajo do 10:30h ven iz hale.

Pospravljanje prostora

S pospravljanjem začnemo ob 20:00, vse stvari morajo iz hale ven še isti dan.

Promocijski video material

V hangout kotičku se bodo v času, ko ne bo programa predvajali promocijski videi. V kolikor jih imate, jih prinesite s seboj na ključku in jih čim prej predajte Živi (041923167).

V tem tednu vas naprošamo, da tudi sami čim bolj spromovirate dogodek po svojih kanalih. Vreme naj bi bilo sončno in toplo. Na “vrtu” bodo mize in verjetno tudi ležalniki, v primeru slabega vremena imamo v hali streho nad glavo.

Spremljaj

FB Active page
FB Active event
Twitter: Active Outdoor Sejem
After party FB event

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>