Alive and Kickin

Bliža se zima, s tem pa tudi čas premier različnih produkcij. Tudi ekipa Rip Curl se letos predstavlja s svojim novim filmom “ALIVE AND KICKIN”. Pred tem pa bo prikazan tudi film z naslovom “2112”, ki je nastal v režiji legendarne ameriške produkcije Standard films, ki slovi po najboljših snowboard filmih v industriji. 

Deskarji v filmu

Victor de le Rue, Nils Arvidsson, Janne Lipsanen, Elias Elhardt, Victor Daviet, Braden Dean, Wiley Tesseo, Emilien Badoux, Vid Barič, Diana Sadlowski in Urška Pribošič.

Nekaj riderjev bo prisotnih tudi na premieri, kjer bodo delili DVD-je filmov, T-shirte in ostale promocijske artikle (za nagrado bo tudi kamera Contour, ter starejši filmi od Standard films).

Napovednika filmov

ALIVE AND KICKIN: http://vimeo.com/47927072
datum: četrtek 15.11.2012
lokacija: dvorana XPAND – Arena, nasproti Koloseja
vstop: 19.30h
pričetek projekcij: 20.00h
vstopnina: 2 EUR
Karte so v predprodaji na voljo le v trgovinah Rip Curl ( Bled ter Ljubljana BTC/Hala 12 ) – število kart je omejeno, zato pohitite z nakupom.
after party: DJ Kustur
Letos torej sledi večer odličnih filmov, zato smo se odločili za kinodvorano, kar pa ne pomeni, da ne bo žurke po projekcijah. V Areni pred XPAND dvorano bo postavljeno platno 9×5 metrov, kjer bomo vrteli stare uspešnice Standard films, ter surf filme za vse ljubitelje valov.
Vabljeni!

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>