Alive Step Up 2022

FB cover photo alive step up-event22

PRIJAVE SO ODPRTE

Po dveh letih se prebujamo. Skrajni čas je, da odpremo prijave za najbolj stopničast dogodek tekaške sezone – ALIVE STEP UP 2022. Termin dogodka smo prestavili na mesec maj. To bo prvi ˝toplejši˝ Alive Step Up! V koledarček si daj opomnik za 14. MAJ!

Izkoristi najbolj ugodne prijave in se prijavi že zdaj! Najcenejša štartnina je na voljo že za 18€. 
Kategorije: enkratni vzpon, trikratni, štafete, gasilci solo in štafete ter otroci, dodajamo pa prav posebno kategorijo ˝Step Up Junaki 3. nadstropja˝

NOVOSTI

– Prva novost: novi ˝topli, majski˝ termin.
– Druga novost: nova posebna kategorija: ˝Step Up Junaki 3. nadstropja˝
– Tretja novost: prestavljen cilj. Tokrat bo nad nami meja samo nebo.

Kategorija ˝Step Up Junaki 3. nadstropja˝ je namenjena izključno samo otrokom zdravljenih na Hemato Onkološkem oddelku in njihovi družinam, za katere smo skupaj s tabo v preteklih letih zbirali sredstva za nakup igrač. Letos jim želimo ustvariti nepozano doživetje.
Seveda pa želimo po svojih močeh pomagati tudi Društvu Junaki 3. nadstropja. Najlažje je to preko osveščanja možnosti SMS donacij: Pošlji SMS JUNAKI5 na 1919 in prispevaj 5 eur za otroke z rakom.

Več o društvu najdeš na: https://junaki3nadstropja.si/

junaki 3.nadstropja

 

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>