Alive Step Up / 24 Ur Kristalne palače – dobrodelni projekt

Zbiramo sredstva za otroke v PEDIATRIČNI KLINIKI v sklopu Alive Step Up – 4. teka na Kristalno palačo

ZAČETEK TEKA: 7.11. 2017 ob 11:30h
KONEC TEKA: 8.11.2017 ob 11:30
KDO:
Beba Ščap (humanitarka, 24ur Kalvarije),
Andrej težak Tešky (Prvi tekaški Stand Up komik, humanitarec, #standupmaratonec)

Alive Step Up – Tek na Kristalno palačo, je edinstven tek, ki bo potekal že četrto leto zapored po stopnicah Kristalne palače v ljubljanskem BTC-ju. Tek po stopnicah je v svetu vse bolj priljubljen, praktično ga ima že vsako večje mesto, tudi Ljubljana. Letos bo akcija na stopnicah najvišje stavbe v Sloveniji ponovno tretjo soboto v mesecu novembru, 18.novembra.

V sklopu tekaške prireditve vsako leto zbiramo dobrodelna sredstva za otroke v Pediatrični kliniki. Letos bomo z akcijo zbiranja dobrodelnih sredstev pričeli že nekoliko prej. Na pobudo humanitarcev in tekaških ekstremistov Bebe Ščap in Andreja Težaka Teškega bomo 7.11.2017, dan pred novinarsko konferenco Alive Step Up – 4. teka na Kristalno palačo, pričeli z akcijo Alive Step Up 24ur Kristalne palače. Beba in Andrej se bosta v 24-ih urah čim večkrat povzpela na vrh najvišje stavbe v Sloveniji, priključili pa se jim bodo lahko vsi, ki želijo s svojo prisotnostjo podpreti akcijo. Sodelovanje so že podprli nekateri ultratekači in stand up komiki.

ZBIRANJE SREDSTEV: Z začetkom akcije bomo odprli SMS donacije, kamor boste lahko donirali dobrodelna sredstva. Tisti, ki boste želeli nakazati večji znesek pa boste to lahko storili preko
TRR SI56 1010 0005 4050 044, namen: asu dobrodelno, sklic: 00 777
SMS linijo zapremo 18.11.2017 ob 13h! Vsa zbrana sredstva bodo donirana naprej!

V preteklih letih smo sredstva za Pediatrično kliniko že zbirali, v lanskem letu smo otrokom podarili igrače, leto poprej pa profesionalni merilec krvnega tlaka. V letošnjem letu je cilj zbrati sredstev še več, zato bo akcija zbiranja sredstev potekala že toliko prej in v večjem obsegu.

VREDNOSTNI BON bomo podarili na samem dogodku Alive Step Up-4.Tek na Kristalno palačo,18. novembra, pred zaključno podelitvijo, kjer bo tudi potekalo skupinsko slikanje vseh udeležencev in največjih donatorjev!

ZAKAJ PEDIATRIČNA KLINIKA: Žal smo v zadnjih letih precej časa preživeli na oddelku za onkologijo na Pediatrični kliniki, preko dobrih prijateljev, tako redno spremljamo kaj otrokom na kliniki pride najbolj prav. Prav tako so odnosi z vodstvom in osebjem izjemni, zato vsako leto z veseljem priskočimo na pomoč.

TRR: SI56 1010 0005 4050 044

Začetek zbiranja donacij: 7.11.2017
Konec zbiranja donacij: 18.11.2017 ob 13ih na prireditvi Alive Stap Up – 4. tek na Kristalno palačo

VESELI BOMO VAŠEGA SODELOVANJA!

 

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>