Bike Weekend

Brezplačno testiraj, odpelji z nami MTB ali cestno turico in predvsem uživaj na kolesu. V soboto 29. in nedeljo 30.06.2013 vas vabimo na Extreme Vitalov „Bike Weekend“, ki bo potekal na Soriški planini. Ponujamo vam edinstveno priložnost, da na enem mestu brezplačno testirate vrhunska kolesa, ki jih najdete v naši ponudbi, spoznate poti v okolici Soriške, se zabavate skupaj z drugimi kolesarji, uživate v dobri hrani, pijači in glasbi za katero bodo skrbeli DJ-ji.

Prizorišče na Soriški planini smo izbrali zaradi neštetih gozdnih poti, ki so v neposredni bližini, lepe ceste za test cestnih koles in nove namenske proge za gorska kolesa. Skupaj se bomo zapeljali na gorsko kolesarske ture, cestne ture do Bohinja in preizkusili novo progo.

Omogočili vam bomo teste koles priznanih proizvajalcev Specialized, Scott, Cannondale in Giant, ki jih najdete v našem prodajnem programu.

Prav tako bo poskrbljeno za naše najmlajše, ki se bodo lahko zabavali na posebej za njih pripravljenem kolesarskem poligonu.

Vsi ki bi v dobri družbi radi preživeli ves vikend, lahko na soriški brezplačno šotorite ali prespite v eni izmed koč v bližini.

Kolesarski vikend kot ga še niste doživeli!!

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>