Bovec in BOFF. Veselo v 2012!

Zadnji štirje dnevi preteklega leta so bili precej filmsko obarvani. Festival filma o zunanjih športih in naravi v Bovcu je postregel s kar enaindvajsetimi filmskimi projekcijami.

V kategoriji daljših filmov je zmagal finski film Finnsurf, v kategoriji krajših pa italjanjski Najtežje v Alpah. Za najboljši domači film je bil proglašen S kolesom proti soncu. Po izboru občinstva pa je bil najbolj gledljiv slovaški film Železna jama.

Na festivalu pa smo se predstavili tudi mi.  Film Jadranje na jadrnici Laser2 od Slovenije do Albanije in nazaj. 36 dni, 2000 kilometrov. Kratek filmček Igorja Stropnika (Alive) je bil del popestritve tridnevnega programa BOFF-a.

Dogajanje pa ni bilo pestro samo na filmskem platnu, organizatorji so dobro poskrbeli tudi za spremljevalni program, katerega del so bili festival skulptur, freeride delavnica in večerni koncerti. Prav tako pa Bovec že sam po sebi ponuja obilo zabave. Plezanje do slapu Boka, smučanje na Kaninu, prvo »tradicionalno« Alive novoletno kopanje v reki Soči so bili le še dodatki, ki nam jih je Bovec ponudil v finišu preteklega in v uvodu v novo leto. Še se bomo vrnili!

[4.1.2012] Ekipa Alive v rubriki Novice

2 komentarja na ”Bovec in BOFF. Veselo v 2012!”

  1. da sta šla v tole mrzlico…aaaaaaaaaaaaa…carja:)))
    fotke so pa res vrhunske:)

    Urška Z.

    ps tudi vam samo najboljše v 2012…pa da vas u afriki ne pojejo veliki beli;)
    😉

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>