Festival Panč časti 50%

Med 21.8. in 24.8. 2013 vas na Ljubljanskem gradu znova pričakuje Festival Panč! Zaradi velikega zanimanja si hitro zagotovi svojo vstopnico! Sicer pa.. smeh poskrbi za pol zdravja, vendar je potrebno biti pozoren tudi na drugo polovico.

Festival Panč že od leta 2008 skrbi za vaše zdravje, letos pa bomo prvikrat sodelovali na festivalu tudi mi. Z akcijo “It’s aliveee!” bomo poskrbeli, da dodamo smehu še malce gibanja, rekreacije in telovadbe.

Vsem, ki v teh dneh tehtate, ali je čas za fitnes in cincate, če se vam sploh da, ali bi raje še malce počakali, morda začeli “jutri”, Panč omogoča 50% popusta na storitvah ALIVE. Gre za vadbo povsem prilagojeno posamezniku, pod nadzorom super trenerjev in v zasebnosti manjšega fitnesa (lokacija: Šmartinska 100, Ljubljana). Več o trenerjih, treningih in fitnesu si lahko preberete na strani vadbeni studio alive training.

Z nami že pridno vadi komik Tin Vodopivec, svojo udeležbo pa je obljubil tudi direktor Panča Andrej Težak.

Pošljite mail na alive@festivalstandupkomedije.si z geslom: “It’s aliveee!” in si zagotovite 50% popusta (v mail ne pozabite napisati kontaktnih podatkov: ime, priimek, mail, telefon).

Mesečna članarina (individualna vadba s trenerjem 2x tedensko) namesto 154€, le 77€! Panč časti.

Akcija bo potekala do konca festivala Panč, zato pohitite, število mest je omejeno. Se vidimoooo!

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>