Pod streho 3. Alive Step Up tek na Kristalno palačo

V soboto, 19. novembra je v Kristalni palači potekal tretji Alive Step Up tek na Kristalno palačo. Udeležence, na štartni listi jih je bilo preko 600, ni ustavilo niti slabo vreme, ki je postalo prepoznavni znak prireditve. Na zmagovalnem odru je bilo nekaj starih in nekaj novih obrazov, prav vsi pa so domov odšli bogatejši za novo izkušnjo.

Med najboljšimi stari in novi obrazi

V mednarodni konkurenci – letos so tekli tako domači, kot tudi tuji tekači iz Avstrije, Češke, Italije, Madžarske, Hrvaške, Afganistana, tudi Kitajka je bila med tekmovalci – je bilo nekaj novih zmagovalcev, nekateri pa so ubranili lanskoletni rezultat. Med njimi kralj in kraljica Kristalne palače.

Šport in dobrodelnost z roko v roki

Na dogodku v Kristalni palači v BTC Cityju je krožila škatla, v katero so se stekali prostovoljni prispevki. Skupaj z evrom od vsake prodane prijavnine bomo kupili igrače za bolne otroke Pediatrične klinike v Ljubljani.

Alive Step Up, Gorazd Penko, Jože Mermal, Zoran Jankovič, Boštjan gams, David UrankarFOTO: Urša Čuk

Obiskali so nas tudi mediji

Dogodek vsako leto raste, se razvija in dobiva na veljavi. Utrip z dogajanja je ujela tudi kamera Planet TV, POP TV ter nekateri športni in zabavni mediji, med njimi Žurnal24, Slovenske Novice, Sportal, Govori.se in številni drugi, kar boste v prihodnjih dneh lahko prebirali v njihovih edicijah.

Živa in Boštjan, gonilni sili projekta

Kristalna palača ne bi oživela, če ne bi bilo Žive in Boštjana, organizatorjev in gonilne sile ŠD Alive. Dvojica je pred tremi leti prišla na idejo, da tudi v Sloveniji počastimo najvišjo stavbo in po vzoru tujih velemest osvojimo njen vrh. Kristalna palača je s svojimi 479 stopnicami, dvema stopniščema in same lokacije vabljiva točka, ki vsaj za en dan v letu oživi še kako drugače, kot z gostinsko ponudbo in trgovskim delom. To je lahko poleg delovnega okolja prostor za druženje, šport in dobrodelnost, kar so v ŠD Alive znali povezati skozi Tek na Kristalno palačo.

 

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>