Ponovoletne zaobljube

fb_zacni_zdaj_jumbo_motiv

Vsako leto smo januarja deležni istih debat. Novo leto predstavlja psihološko novo poglavje v našem življenju, ki nas vsaj v začetku žene k zdravemu načinu življenja. Naša prva izkušnja novega načina življenja pa je tista, ki odloči koliko časa bomo “zdržali” v zdravem tempu. Ravno zato pripravljamo danes posebno akcijo. Te zanima? Beri dalje.

V tem trenutku ste že deležni različnih akcij in ponudb trenerjev, večjih fitnes centrov ipd. Vse to pa vam jasno ne bo prav nič pomagalo, če se sami ne boste odločili narediti prvega koraka. Predno premagate prvo najvišjo stopnico in prestopite prag v aktivno življenje vam predlagamo, da si postavite jasne cilje. Ključ pri postavljanju vaših ciljev pa ni telesna vizualnost in neprijetno odrekanje. Ključ se skriva drugje. Zakaj si ne postavite športnega izziva? Zakaj ne bi prvič premagali zloglasno stolpnico in se udeležili dogodka Alive Step Up, 4. teka na Kristalno palačo? Če ste jo že premagali, zakaj je ne bi letos premagali v krajšem času? Športnih izzivov ne zmanjka, vedno lahko tekmujete z lanskoletnimi dosežki, z željo da jih letos izboljšate. S tem načinom razmišljanja boste prisiljeni v letošnjem letu narediti za boljši rezultat tudi večji in obsežnejši trening. Če ste do sedaj samo tekli, boste v trening bili kmalu prisiljeni dodajati treninge moči in obratno.

Glede na to da se vztrajno prebijaš skozi ta tekst, te vabimo da se danes ob 19:00 pridružiš na gratis treningu. Za najbolj željne osebnega treninga v skupini pa imamo na razpolago 4 mesta. Trener vas pričakuje. Lokacija Alive Training fitnes studio.
Svoj termin rezerviraj na tel. št. 040 346 064.

Se vidimo na treningu!

 

 

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>