Predavanje Janeza Polajnarja, 24.5. ob 19ih

ŠD Style team in ŠD Alive organizirata strokovno in poučno predavanje, kjer nam bo Janez Polajnar, vodja oddelka za hidrološke prognoze pri ARSO ter dober in znan slovenski srfač, predaval o vetru in vremenu. Predavanje bo v torek, 24.5., ob 19ih v dvorani restavracije Cmokač na Dolenjski cesti v Ljubljani (zemljevid). Ker bomo imeli s predavanjem stroške, bomo pobirali vstopnino 5 EUR. Za člane obeh društev je predavanje brezplačno. Število mest je omejeno, zato se je na predavanje potrebno predhodno prijaviti preko prijavnega obrazca.

janez_polajnar

Foto: Roman Šipič/Delo

Tema predavanja bodo poleg splošnih značilnosti vremena in vetrov tudi spremenjene vremenske razmere, vetrovne značilnosti posameznih področji, vetrovne razmere na določenih lokacijah, vremenski modeli za napoved vetra ter še kaj… Predavanje bo zasnovano tako, da se bo lahko tema prilagajala glede na vprašanja in zanimanje udeležencev. Se vidimo!

 

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>