Otvorili smo Večer Avanture

V četrtek 6.12.2012 se je v predavalnici Fakultete za šport zbralo veliko več poslušalcev, kot jih je ponavadi na študentskih predavanjih. Okoli 180 pustolovskih navdušencev je prisluhnilo petim ekstremno zanimivim pustolovskim podvigom. Pustolovskemu društvu Rajd je uspelo že četrto leto zapored, odlična predavanja in super druženje. 

Sam večer je z izjemnimm nastopom in podoživetim predavanjem otvoril član ekipe Alive Igor Stropnik. Projekt Skandinavija je sploh prvič v živo predstavil širši javnosti. Vsi zbrani pa smo si tudi lahko ogledali zanimiv kratki film o njegovih doživetjih na severu Evrope. Prejadrati Skandinavijo na napihljivem katamaranu ni kar tako!

Prisluhnili pa smo tudi podvigu Aleša Muhe in Simona Rožnika, ki sta nas vse navdušila, da bi tudi sami kdaj poskusili v enem dnevu osvojiti najnižjo in najvišjo točko Slovenije. Z Ruth Podgornik Reš smo podoživeli Jungle Marathon in kako je premagala enega izmed najtežjih tekaških tekmovanj na svetu. Kapo dol! Marin Medak je v slikovni in video obliki predstavil že skoraj vsem znano transatlantik veslaško avanturo. Za konec pa smo prisluhnili še odličnemu dosežku ekipe Adventure Race Slovenia, ki je že deseto leto zapored organizirala eno izmed najzahtevnejših, tekmovalno in organizacijsko, tekmovanj pri nas. Se že veselimo enajstega.

Čestitke ekipi Rajda za super organizacijo in se vidimo prihodnje leto.

8 komentarjev na ”Otvorili smo Večer Avanture”

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>