Prvi Active Outdoor Sejem

V soboto 10. maja se je prvič zgodil sejem športov na prostem. Kite, surf, windsurf, sup in vse kar spada zraven na enem mestu. Pretekla leta, se je sejem izvajal kot izključno windsurf sejem, letos smo zadevo razširili in spremenili lokacijo. Na Litostrojski cesti v hali Unistar podjetja smo imeli več kot dovolj prostora za vse shope in šole, ki so se želele predstaviti. 

Vreme je bilo odlično. Catering Glažuta je poskrbel da nismo bili lačni. Centralna postaja je skrbela za dober vibe, musko in pijačo. Obiskovalci pa so si lahko ogledali, kupili ali prodali novo ali staro opremo. After party se je preselil v Centralno postajo. Drugo leto bomo spet šli v akcijo, v še večjem številu z večjim številom razstavljalcev, priklučili še kakšen šport in dodali spremljevalni program. Prvi Active sejem je uspel, želimo vam uspešno in uživantsko sezono in se vidimo naslednje leto!

Seznam sodelujočih razstavljalcev:

SB-shop
Southsails
Flaka
Slingshot
Kitelife
Caas
Veplas
Bugfins
Sony
Sandiline
Quicksilver windsurf šola
Wakelab
Out of limitz
Legionar
Printalnica.si
Core Slovenija
Alive

 

 

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>