Prvi uradni Alive Step Up trening 2017

TO SOBOTO VAS ČAKAJO NAGRADE

mailing 851x315

Na prvem uradnem treningu v Kristalni palači, bomo podarili prijavnine za dve štafeti. Prijavnine podarja podjetje RONO SENČILA! Prav tako, bo vsak udeleženec prejel okrepčilo čokoladno ALPSKO MLEKO, za hitrejšo regeneracijo pa bo poskrbel EGO QUARK. Za trening prijave niso potrebne! Se vidimo ob 10ih za Kristalno palačo!

Datumi vseh uradnih trenigov: 2.9., 1.10., 4.11.2017

GASILCI!

mailing 851x315_gasilke

Vsako leto so del dogajanja v Kristalni palači tudi gasilci. V polni opremi na vrh Kristalne palače, celo z uporabo dihalnega aparata ali brez, samostojno ali v ekipi. Vabljeni tudi letos! Ena izmed najtežjih preizkušenj na tekmovanju, z veliko spoštovanja in občudovanja. Več o kategorijah tukaj: TEKMOVALNE KATEGORIJE

Lanski zmagovalci: Gregor Hafner med posamezniki, štafeta PGD Podbrežje 1 in ekstremna štafeta PGD Črni Vrh. Boš letos med zmagovalci ti? Si že prijavljen?

V BTC CITY DOGAJA

Ob koncu počitnic bo v mestu Kristalne palače precej dogajalo. Že jutri, v četrtek se obeta spopad mladih DJ-jev, ki bo na Trgu Mladih. Vabljeni vsi od 16. ure dalje! Prav tako pa bo z jutrišnjim dnem odprt Sejem rabljenih šolskih učbenikov. V ta namen so v BTC CIty pripravili  brezplačne stojnice, namenjenih tistim, ki bodo želeli prodati stare in zaslužiti za nove knjige. Dogajalo bo od 31.08. do 02.09.2017 med 09. in 20. prav tako na Trgu Mladih!

 

mailing 851x315_podari zvezek
#podarizvezek

Družba BTC se je pridružila poletni dobrodelni akciji #podarizvezek, katere cilj je zbiranje šolskih potrebščin za pomurske otroke iz socialno ogroženih družin.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>