Riba tik pod vrhom

Jure Černec-Riba je na neuradnem državnem prvenstvu v “freestyle windsurfingu” SLOSTYLE 2011 z drugim mestom uspešno zaključil letošnjo sezono srfanja.

Že tradicionalno je letos potekalo neuradno (pretekla leta uradno) državno prvenstvo na plaži slepih in slabovidnih v Izoli. Kot že vsa leta so tudi letos za organizacijo poskrbeli v ŠD Windsurfing Sytle Team-u. Sodniška trojka, med katero je bil tudi najboljši slovenski windsurfer Andraž Žan (zaradi poškodbe ni tekmoval), je v mrzlih in vetrovnih razmerah odlično opravila svoje delo. Po številnih dvobojih sta si mesti v finalu priborila Jure Černec in Žan Šude. Kljub Černečevi zmagi nad Šudetom v predtekmovanju je v finalu Šude pokazal več in zasluženo postal prvak. Jure pa je tako osvojil  svoje prve stopničke na večjih tekmovanjih. TOP! Tretje mesto je osvojil Peter Šorc. V vodo in v boj z burjo pa so se podala tudi dekleta. Največ je pokazala Nina Tanhofer, sledili sta ji Anja Sedlar in Živa Trajbarič.

Jure je o letošnjem SloStylu povedal tole: “Na vodi sem se trudil odpeljati najbolje, kar sem lahko, kar mi je uspevalo v vseh nastopih, razen proti koncu je malo zmanjkalo moči in koncentracije. Tako da sem z rezultatom super zadovoljen. Organizacija tekme je bila na visokem nivoju na čelu z izvedbo na mestu, medijsko pokritostjo in palačinkami, seveda.”

Čestitke tako ekipi SloStyla za organizacijo kot vsem tekmovalcem za prepričljive in gledalcem zanimive dvoboje.

[15.10.2011] Živa Cesar v rubriki Novice

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>