Nova kategorija: Step Up Triglav Run

mailing 1000x563 step up triglav run

V preteklih mesecih smo na socialnih omrežjih testirali idejo o novi kategorij. Takrat smo se spraševali:

˝Zakaj ne bi prišli na račun poleg gasilcev in “šprinterjev”, ki osvajajo 1x ali 3x vrh Kristalne palače tudi drugi “norci”.. gorski / trail tekači?”

Vemo, da vam ne moremo zagotoviti korenin in svežega zraka. Lahko pa vam postavimo izziv. Premagaj TRIGLAV!

31 vzponov na Kristalno palačo = 2864m = premagana najvišja Slovenska gora!
Kategorijo bomo omejili na 5 ur trajanja!
Ime nove kategorije: Step Up Triglav Run, (ime smo dali po največji zavarovalnici Triglav in seveda po najvišji slovenski gori).

Prijave za novo kategorijo so že odprte!

Prijava:

Kratka pravila kategorije:
Tekmovalec ima od določenega štarta na razpolago 5 ur, da 31x premaga Kristalno palačo. Merili bomo samo čase vaših vzponov. V ˝dolino˝ se boste tekmovalci vračali z dvigalom. Od tam pa se boste vrnili na štart v štartni šotor. Celoten potek se bo odvijal enako kot pri šprintersko Ekstremni Step Up kategorij. V kolikor ne bo nihče premagal 31 vzponov (v danem času), bo zmagovalec tisti, ki bo Kristalno palačo v Ljubljanskem BTC Cityu premagal najhitreje, največkrat.

Vsi, ki ste že prijavljeni v kategorijo Ekstremni Step Up in bi se želeli “prepisati” v novo dimenzijo izziva, lahko to postorite do 24.9.2017 brezplačno.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>