Surf Festival 2012

V soboto je na obali potekal prvi slovenski surf festival. Na izolski plaži pri svetilniku so se zbrali vsi zabave in surf užitkov željni navdušenci. Ponudniki surf, kite, windsurf in sup šol, surfshopi in streetwear trgovine, vsi na enem kupu. Bilo je surfastično.

Nekoliko spremenljivo vreme organizatorjev dogodka ni ustavilo. Punce iz slovenske izdaje revije Surf magazin so poskrbele, da se je Izola za en dan spremenila v surf center Slovenije. Obiskovalci so lahko pregledali ponudbo počitnic z deskarskimi vložki, lahko so testirali ali kupili novo opremo ali pa se preizkusili na tapravem surf simulatorju. Tanjabolj navdušeni pa so se lahko podali tudi na vodo, kjer so lahko testirali sup, kite ali windsurf opremo.

Najbolj atraktivni vložek dneva se je v obliki Tow in-a odvijal na vodi. Ekipa Alive je poskrbela, da je tekmovanje v vlečenju z vodnim skuterjem (voznik by Kaikala) potekalo kot se za gre. Najbolj uspešen v windsurf freestyle vragolijah je bil Žiga Korenč, takoj za njim pa sta bila Andraž Žan in Žan Šude.

Dogodek sta povezovala Marko Odič in Živa Cesar. Za tapravo vzdušje pa je poskrbel DJ Dirtyspeakerz. Ekipi Surf magazina gredo vse čestitke. Odlično izpeljano. Drugo leto once again. Surfs up!

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>