Surf festival 2013


Največji, najboljši in najbolj surferski dogodek leta pri nas je za nami. Vsi surfači, windsurfači, kajtarji in suparji ter tisti ki to še bodo postali so se ponovno zbrali na Izolski plaži. Odlična ponudba shopov, šol, glasbe in neverjetne energije, je tudi letos privabila veliko število obiskovalcev.

Tradicionalno Izolsko obalno sprehajališče se je za en dan spremenilo v vsesurfersko dogajanje. Številne šole so posrkrbele za predstavitve in demonstracije svojih dejavnosti in spotov. Obiskovalci so lahko v zrak spustili demo kite, se s supom zapeljali po vodi ali pa preizkusili, kako je stati na surf deski. Številni shopi so poskrbeli za pestro ponudbo surfaške opreme in pripomočkov. Poskrbljeno pa je bilo tudi za ljubitelje surfaške mode in oblačil. Za dobro vzdušje in nore ritme so ves čas skrbeli slovenski didžeji Dirtyspeakerz, DJ Alpha Male (Hude Shoezz) in Feentz ter Ivanhoe (Driskoteka), ki jih ni ustavil niti dež.  Dogajanje je povezovala Živa Cesar.

Dogajalo pa se je tudi na vodi. Prvič je bila v sklopu festivala organizirana Sup Race. Tekmovanje na supu okoli boje. Prvi zmagovalec je postal Rok Puvar, ki je prejel Samsungov mobilnik Galaxy xcover. Ponovno so za akrobatske vložke poskrbeli windsurfarji, ki so ob pomoči motornega čolna izvajali trike. Tow In je nekoliko pokvarilo črno nebo in valovi, kar pa ni ustavilo kajtarjev, ki so se z navdušenjem podali na vodo. Kljub pozno popoldanskemu sedaj že tradicionalnemu dežju, pa je bila izvedena Happy Hour, give a way urica, kjer so organizatorji med obiskovalce dobesedno razmetali nagrade razstavljalcev in ostalih donatorjev. Praznih rok ni ostal skoraj nihče.

Surf Festival 2013 so letos po streho spravili organozatorki  Nina Tanhofer in Anja Jager ob pomoči dela ekipe Alive. Surf festival je tudi v drugo več kot uspel.

Surf Up!


Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>