Surf sejem 2013

V soboto 13.4.2013 se je v kislo sončnem vremenu zgodil tradicionalni windsurf sejem. Sejem vseh slovenskih windsurfačev je tudi letos napolnil okolico in hodnike dvorane Kodeljeva v Ljubljani. Letos je sejem prvič potekal v soorganizaciji dveh društev Alive in Style team.

Predstavile so se tako slovenske windsurf šole, kot tudi trgovine z winsurfaško opremo.  Prav tako je bila uspešno izpeljana komisijska prodaja rabljene opreme. Začetek sejma z vremenom ni dobro kazalo, kot že skoraj vsako leto. A dež obiskovalcev ni odgnal. Ko pa je za dežjem končo le posijalo sonce, se je dogajanje iz notranjih prostorov premaknilo ven. Potekalo je tekmovanje v slalomu s Kahuna longboardi. Preizkusil si se lahko v hoji po napeti gurtni, slack line-u. Poskrbjeno pa je bilo tudi za dobro druženje na sončku in hladno pijačo. Windsurf sejem 2013 je uspel, želimo vam uspešno windsurfaško sezono in se vidimo naslednje leto!

Seznam sodelujočih “štantov”:

Flikka boards
Recharge
Freestyle
Flaka
SB shop
Southsails
Surfshop
Patrik boards
CAAS
Quicksilver windsurf šola
Kioles SUP
Gurtna.si
Banka Koper
ŠD Style team
ŠD Keka-wsurf šola
ŠD Alive

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>