Tretji uradni trening Alive Step Up 2018

3.11.2018 ->> TO SOBOTO se dobimo ob 10:00, pred vhodom  trgovine Decathlon.

Trening je brezplačen, kot vedno za trening velja, da se nanj ne rabiš prijaviti. Namenjen je vsem, tako da pripelji tudi svojega soseda-o.

Tretjega novembra ponovno odpremo stopnišče Kristalne palače. Pridi in preveri v kakšni formi si? Si že dovolj pripravljen/a ali bo potrebno še kaj potrenirati? TO SOBOTO 3.11. dobiš odgovor. Udeleži se tretjega letošnjega uradnega treninga, ki je v sklopu dogodka Alive Step Up – 5. teka na Kristalno palačo. Vsi udeleženci se boste lahko sladkali z Alpskim mlekom.

– Za najhitrejše imamo pripravljene posebne nagrade! Rono senčila d.o.o. bodo podelila prijavnino za kategorijo Alive Step Up Štafeta Decathlon.

– Najhitrejša dekleta se bodo potegovala za prijavnino letošnje novosti: “kategorija Step Up Black Friday”

Ob 11:00 sledi štart izziva #kristalna48. Andrej Težak Tešky se bo letos spopadal z 48urnim vzpenjanjem po Kristalni palači. Z dogodkom pred dogodkom bomo tudi odprli SMS linije. Tudi letos bomo zbirali sredstva za otroke Pediatrične klinike.
Aktualna sms “koda”: OTROK ali OTROK5 na 1919

Se vidimo v soboto!

2018-fb-1200-x-1200_btc_triglav_dulcis_alpsko-mleko_quark

Ne pozabi se prijaviti na novembersko tekmo – imamo omejeno število prostih mest! Prijavi se spodaj..

 

Partnerji

Srebrni sponzor, Dulcis Gourmet

Pokrovitelj, Gorenc bbq

Alive-Step-Up-sponzorji_2018

Alive-Step-Up-sponzorji_2018_1

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>