Alive Step Up

Prijava Sponzorji Blog Dobrodelnost Ambasadorji

New York, Chicago, Dunaj, Singapur in drugi, vsi ga že imajo, že sedmo izvedbo zapored ga ima tudi Ljubljana – tek po stopnicah na najvišjo palačo v Sloveniji. Kristalna palača v ljubljanskem BTC-ju bo tudi letos za en dan postala edinstven izziv vsem, ki jo bodo želeli čim hitreje premagati.

FB cover photo alive step up-event22

Tekoče info: FB | Twitter | Instagram | Video | Slike
Uradni Alive Step Up treningi 

Cenik | Tekmovalne kategorije | Pravila tekmovanja
Prostovoljci | Prijavljeni

Rezultati

—->>> Prizorišče in ostala navodila tekmovalcem <<<—-

Kdaj? 14. maj, 2022 – pričetek ob 9:00
Kje? Kristalno palača.
Kdo? Prvih 600 prijavljenih.


Tekači, gasilci pozor! Si želiš preizkusiti v štafetnih kategorijah Alive Step Up pa nimaš ekipe? Povežite se med seboj v FB skupini “sestavi si ekipo“.

Prijava na Alive Step Up

 

Ne spreglej tekmovalne pogoje.

89 metrov, 21 nadstropij in 479 stopnic bo predstavljal odličen izziv tekačem, gorskim tekačem, kolesarjem, pohodnikok in ostalim željnim adrenalina. Vabimo vas, da tudi vi preizkusite svoje meje tako fizične kot psihične v enem izmed najbolj atraktivnih tekov v Sloveniji. Tekmovalo se bo v dveh kategorijah. Lahka, tako imenovana Step Up Btc City kategorija (1x osvoji vrh in premagaj 479 stopnic) in ekstremna kategorija, imenovana Ekstremni Step Up (3x osvoji vrh in premagaj 1437 stopnic). Posebno kategorijo pa bo predstavljala kategorija Alive Step Up štafeta, namenjena ekipam: podjetja, gasilska društva, športna društva, itd. (3 tekmovalci si predajajo štafetno “palico”, vsak v ekipi osvoji vrh).

Najhitrejši in najhitrejša iz ekstremne kategorije bosta za eno leto postala kralj in kraljica Kristalne palače. Vsak tekmovalec bo prejel majico in goodie bag.

Letos bo dogodek dobrodelen. V sklopu dogodka bomo prvič omogočili udeležbo otrokom iz HEMATO onkološkega oddeleka. Do sedaj smo za njih zbirali sredstva za nakup igrač. Letos pa jim poleg zbiranja sredstev preko SMS donacij želimo pričarati tudi svojevrstno doživetje na samem dogodku.

Osvoji najvišjo stavbo v Sloveniji in postani zmagovalec!

Cenik prijavnine za leto 2022

Pri plačilu bomo upoštevali cenik, ki je aktiven na dan vašega plačila. V ceno je vštet tekmovalni čip.

26.1. do 13.2.14.2. do 27.3.28.3. do 24.4.25.4. do 9.5.14.5.
Step Up – BTC City18 EUR21 EUR23 EUR28 EUR40 EUR
Ekstremni Step Up21 EUR24 EUR26 EUR31 EUR40 EUR
Step Up štafeta
Gorenc BBQ
36 EUR42 EUR46 EUR56 EUR80 EUR
Step Up Gasilci18 EUR21 EUR23 EUR28 EUR40 EUR
Step Up štafeta Gasilci36 EUR42 EUR46 EUR56 EUR80 EUR
Ekstremna Step Up štafeta Gasilci36 EUR42 EUR46 EUR56 EUR80 EUR
Step Up Junaki 3.
nadstropja
GratisGratisGratisGratisGratis
Junior Step UpGratisGratisGratisGratisGratis

AKCIJA ŠTAFETE: Tudi letos velja posebna AKCIJA – vse štafete 3 za 2! – V šatefeti lahko TRIJE tečete za ceno DVEH!

Tekmovalne kategorije

Podrobna pravila tekmovanja Alive Step Up

Step Up BTC City
1x osvojen vrh Kristalne palače. Zmagovalec postane princ / princesa Kristalne palače.

Ekstremni Step Up
3x osvojen vrh Kristalne palače. Zmagovalec postane kralj / kraljica Kristalne palače.

Step Up Štafeta Gorenc BBQ
Trije tekmovalci v ekipi. 3x osvojen vrh. Vsak tekmovalec osvoji vrh Kristalne palače in se nato spusti na štart ter preda štafetno palico naslednjemu sotekmovalcu.

Step Up 2864 Run – ta katgorija v letu 2022 ne bo na voljo
Tekmovalec ima od določenega štarta na razpolago 4 ure, da 31x premaga Kristalno palačo. Merili bomo samo čase vaših vzponov. V ˝dolino˝ se boste tekmovalci vračali z dvigalom. Podrobnejša navodila za Step Up Triglav Run

Step Up Gasilci
SUG: Posebna kategorija so gasilci. V to kategorijo se lahko prijavi le oseba, ki ima opravljen nadaljevalni tečaj za gasilce. Podrobna navodila za gasilce.
1x osvojen vrh Kristalne palače (oprema s katero tečete po stopnicah: čelada, izolirni dihalni aparat (z uporabo maske), ognjevarne rokavice, škornji in obleka).

Step Up Štafeta Gasilci
Posebna štafetna kategorija so gasilci. V te kategorije se lahko prijavijo le osebe, ki imajo opravljen nadaljevalni tečaj za gasilce. Podrobna navodila za gasilce.
Kategorija se deli na: 
Step Up Štafeta Gasilci
 – SUŠG: Trije tekmovalci v ekipi. 3x osvojen vrh. Vsak tekmovalec osvoji vrh Kristalne palače in se nato spusti na štart ter preda štafetno palico naslednjemu sotekmovalcu (oprema s katero tečete po stopnicah: čelada, izolirni dihalni aparat (brez uporabe maske), ognjevarne rokavice, škornji in obleka) in
Step Up Ekstremna štafeta gasilci – SUŠEG: Trije tekmovalci v ekipi. 3x osvojen vrh. Vsak tekmovalec osvoji vrh Kristalne palače in se nato spusti na štart ter preda štafetno palico naslednjemu sotekmovalcu (oprema s katero tečete po stopnicah: čelada, izolirni dihalni aparat (z uporabo maske), ognjevarne rokavice, škornji in obleka).

Junior Step Up – otroci tečejo brezplačno! Podrobna navodila za starše.
Otroci iz Ljubljanske regije se prijavijo pri svojih učiteljih športne vzgoje (tekmovanje je v okviru šolskih športnih tekmovanj). Ostale otroke pa starši prijavite preko spletne prijavnice (na prijavnici izberite “Junior step up Alpsko mleko”.

Prostovoljci

Postani del ekipe pri ustvarjanju edinstvenega dogodka v Sloveniji. Prostovoljci so tisti brez katerih dogodek ne more uspeti, so zelo pomemben člen ekipe in prav oni so tisti, ki so velikokrat ključni da izvedba uspe na različnih področjih. Potrebujemo vas na dan dogodka. Majica in dobra volja zagotovljeni!

Prijavi se in postani del ekipe Alive Step Up!

Kontakt

 

Sponzorji Alive Step Up-a

Organizator

 

Preko SMS-ov pomagamo zbirati sredstva za Društvo Junaki 3. nadstropja

junaki 3.nadstropja

Partnerji

Srebrni sponzor, Dulcis Gourmet

Pokrovitelj, Gorenc bbq      Pokrovitelj, gami ljubljana      Pokrovitelj, mare santo

tehnicna podpora1_asu22

 

 

2 komentarja na ”Alive Step Up”

    • Pozdravljena Nadia, za vaš odgovor smo počakali na pravi trenutek. Dogodek bo 14. maja 2022. Dogodek si želimo narediti skupaj z otroki. Vabljeni. :)

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>