Velikanka, rekordni ulov? [REPORT]

Kaj se lahko zgodi, da postane Riba siten. A, da ni vetra ali B, da ostane brez največje ribe ever? Odgovor A na Karpatosu ni možen torej, nam ostane le odgovor B. Med lovljenjem hrane za večerjo, je Riba srečal in uspešno ustrelil Kirnjo. Veliko ribo, ki se hrani z manjšimi ribami. Večerjali bi jo lahko še ves teden. A žal ni šlo vse po načrtu. Riba velikanka se je s puščico vred zagozdila v zanjo premajhno luknjo in ni in ni prišla ven. Tudi po več urah ne.

Vsi odprti reporti | Kazalo

Na obali smo bili že rahlo zaskrbljeni, saj se je sonce že spuščalo, njega pa od nikoder. Nato je naš ribič ves žalosten priracal nazaj in nam povedal, kako je ostal brez največje ribe v zalivu. Tokrat je zmagala kirnja oz. druge ribe v zalivu, ki bodo imele pojedino of the life time. Naslednjič bomo mi ujeli dvakrat večjo in še vse njene strice in tete zraven.

Pri windsurfanju smo že toliko pogumni, da vsi osvajamo veščine trapeza. To pa pomeni, da nas kar veselo meče po luftu. Žal brez modric ne gre. Prvo mesto v kategoriji modric je osvojil Boštjan,  najboljši umetniški vtis pa je pustil Majki. Sedaj čakamo prvega, ki bo začel uporabljat zanke za noge…le kdo bo to bil?

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>