Možgani na off, Karpatos [REPORT]

Mislimo, da nam ne boste zamerili, da smo prve dni računalnik postavili na stran. Vse dneve smo raje preživeli na plaži, v vodi in izkoristili proste dni kolikor se da. Eno leto je kar dolga doba, toliko časa nas namreč že ni bilo tukaj.

Vsi odprti reporti | Kazalo

Kaj smo pravzaprav počeli ves ta čas? Smešno vprašanje. Surfali seveda. Pa o tem danes ne bomo preveč, tu bomo še ves mesec in za takšne reporte bo še čas. V času ko nismo surfali, smo obiskali  nekaj zanimivih plaž, od „naseljenih“, to so tiste z ležalniki in marelami, do samotnih, tistih s težko dostopnimi kotički obale. Morsko dno je povsod drugačno in le-to te vedno znova navduši. Med skalami v vodi je veliko življenja. Ogromno je različnih rib, zaradi katerih si je predvsem ribič Riba lahko dal duška. Podvodni ribolov je poleg surfanja njegova strast, zato so Ribje večerje tukaj skoraj stalnica. Sveže ribe so res odlične. Morali bi se nam na kakšni pridružiti. Kako smo prišli do skrivnega spota, kjer so najboljše ribe pa naslednjič.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>