Potaplanje in vodni štarti [REPORT]

Do sedaj smo se že ogromno naučili in doživeli. Prišli so tudi že novi surfarji in vsak dan je bolj zabavno. Včeraj je bil dan učenja vodnega štarta. Izgledalo je, kot da se ga uči ves zaliv. Lep pogled. Nekateri v zelo nizki vodi, drugi v globoki, učiteljo pa med njimi in kričanje na vse strani. Mi smo to lekcijo bolj ali manj uspešno osvojili, sedaj je treba samo vaditi in vaditi in ne pozabiti na supermena.

Vsi odprti reporti | Kazalo

Water start tution by Sam Ross

V teh dneh smo se tudi potapljali. Riba nam je pokazal osnove. Čeprav je vsak mislil, da to že obvlada in se je celo dotaknil dna, pa o pravilnem potapljanju ni bilo ne duha ne sluha. Dogajanje v vodi smo posneli s podvodno kamero in zvečer pogledali posnetke. Vsi skupaj smo lahko videli naše napake in boljše potope, ki so sledili, po usmeritvi. Naredili smo še krog po zalivu in si ogledovali zanimivo morsko dno, polno skal, rib in rakcev. Večina nas je prvič videla moreno v živo v naravnem okolju. Bilo je prečudovito – skoraj tako kot v spodnjem filmčku:

Free diving French Polynesia | Pelagic Life

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>