Secret spot, Karpatos [REPORT]

Med potepanjem po otoku nas je v mestu Olympos strarejša gospa „upecala“ za prevoz do zelo majhne vasice, v kateri živi le 10 ljudi. Od teh smo tri srečali med potjo:). V vasi imajo restavracijo, katere lastnica je ravno ta gospa. V zahvalo nam je postregla s pijačo in sladico. Na naše veliko presenečenje je bilo kar nekaj miz zasedenih. Pa ne z domačini, ker bi to pomenilo, da bi bila tam vsa vas, ampak s turisti, ki so uživali ob hrani in pijači. Zakaj smo bili presenečeni? Ker je ta vasica resično »bogu za hrbtom« in še malo naprej. Res ne vemo, kako so ljudje našli pot do tja. Kljub vsemu pa jo tudi mi priporočamo, samo najti jo morate.

Vsi odprti reporti | Kazalo

No, kje smo že ostali? Aha…pri ribi in secret spotu (priporočilo ženice). Najlažja pot do nje je seveda z barčico, ampak če le-te nimaš, te čaka zelo dolga pot po klancih gor in dol, po makedamu ob prepadu in po poti, ki nima označb. Saj to ne bi bilo nič hudega, če bi bila pot samo ena. Tako pa si se moral iti Macgyver-ja (to je un stric iz televizije ki vse zna) in se znajt, da si prišel živ do cilja. Ves trud in strah sta vsekakor poplačana ko ugledaš spot, katerega vam ne izdamo. Čudovita kamenčkasta plaža, obdana z hribovjem, pred tabo pa samo horizont. Na plaži nikogar, samo narava in ti…you definitely feel ALIVE.

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>