SurfsUp! Karpatos [REPORT]

Imeli smo odličen surferski dan. Razmere so bile pravšnje za prav vse. Nekateri so se navajali na idejo uporabe trapeza, drugi so ga dejansko uporabljali, tretji pa izvajali nove trike. Z video analizo smo ugotovljali tudi naše napakice, ki jih bomo naslednji dan z veseljem popravili. Vsi smo zadovoljni in komaj čakamo jutri. Tu ni počitka, ko piha piha za vse!

Vsi odprti reporti | Kazalo

Nekateri so mnenja, da jim je poleg učitelja k uspešnemu surferskemu dnevu pripomogla tudi popoldanska Nutella. Le-to si je bilo kar težko izboriti. Pregovor pravi: »Ena žlica Nutelle na dan ni nič, pojej vsaj tri ali pa to ni nič!«. Tako je Nutella skoraj pristala tudi na plaži, »v avtu bi se res da stopila, doma pa bo uničena« in po dolgem pogajanju je le ostala doma. Vseeno pa jo je kar nekaj kar izpuhtelo. Uf, le kaj bi brez nje. Ni surfanja brez…pa pika!

Pusti komentar

Tvoj email ne bo objavljen.

*

Lahko uporabiš HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>